Accessos, zona comunitària, aparcaments “XL” i trasters

Accessos, zona comunitària, aparcaments “XL” i trasters

Una mirada als espais comunitaris i els accessos

Quan es tracta d’escollir una llar, una de les decisions més significatives és optar entre una propietat de segona mà o una de nova construcció. Aquesta elecció no només influeix en l’estil de vida diari, sinó també en l’accessibilitat i la comoditat dels espais comuns. 

En aquest breu article, explorarem les diferències clau entre les propietats de segona mà i les d’obra nova, especialment en termes d’accessos, zones comunitàries, opcions d’aparcament i trasters.

Accessos i halls

Les propietats de segona mà sovint presenten accessos més antics i menys adaptats a les necessitats actuals. És comú trobar edificis on l’accés al portal es fa mitjançant escales, el que pot representar una barrera significativa per a persones amb mobilitat reduïda o d’edat avançada. A més, molts d’aquests edificis no disposen d’ascensor, limitant encara més aquesta accessibilitat.

En contrast, les edificacions de nova construcció estan dissenyades tenint en compte les normatives vigents en aquest aspecte: Els halls i portals estan pensats per oferir una entrada còmoda i segura a tots els residents, garantint l’accés per

persones amb mobilitat reduïda, bancs per seure, miralls, il·luminació adequada, ascensors amplis amb capacitat de 6 persones  (450 kg) i una zona de bústies.

Les nostres promocions gaudeixen de tots aquells requisits que qualsevol reusenc o reusenca li agradaria tenir a l’entrada del seu edifici, amb acabats excepcionals i de qualitat, i dissenys de tendència, sense deixar de banda l’optimització dels espais de recepció i l’eliminació de barreres arquitectòniques.

 

Zones comunitàries

Les zones comunitàries en edificis de segona mà solen ser inexistents o molt limitades. Aquests edificis rarament compten amb instal·lacions com piscines o zones infantils i, si les tenen, sovint estan desfasades respecte a les normatives més recents. 

Les promocions de nova construcció d’Unifamiliar Sant Jordi, en canvi, ofereixen zones comunitàries àmplies i ben equipades. Ens referim a piscines que compleixen amb les normatives de seguretat més recents, així com zones infantils amb jocs grans i segures. 

Aquestes àrees estan dissenyades per fomentar un estil de vida comunitari i actiu, amb espais verds on poder gaudir del dia i del vespre, que promouen la interacció social i l’oci familiar. 

A Unifamiliar Sant Jordi entenem que pels residents és fonamental disposar d’espais d’oci i esbarjo i, per aquest motiu, la majoria de  les promocions que oferim inclouen zona comunitària i piscina.

Per exemple, hem estrenat recentment la zona comunitària de Mas Manyer o Parc dels Capellans, on hi ha un gran espai de jocs infantils i piscina comunitària amb gespa artificial per a tots els residents, fonamental per totes aquelles famílies que vulguin refrescar-se els  dies tant calurosos d’estiu.

 

Aparcaments “XL” i trasters

Els aparcaments en edificis de segona mà sovint són estrets i difícils d’accedir, dissenyats en una època en què les dimensions dels vehicles i la reglamentació eren diferents. Anàlogament, els trasters (si n’hi ha) poden ser petits i no gaire funcionals.

Reconeixent les noves necessitats dels residents, a les nostres promocions d’obra nova disposem d’àmplies places d’aparcament, on s’ha realitzat la preinstal·lació per col·locar endolls per vehicles elèctrics, en funció de la demanda de cada veí. A més, disposem en totes les promocions de trasters amplis i equipats per guardar tot tipus d’objectes personals.

Mentre que les propietats de segona mà poden oferir un encant històric i una ubicació consolidada, les de nova construcció ofereixen avantatges significatius en termes d’accessibilitat, comoditats actuals i disseny orientat al confort i a la inclusió de tots els residents.

Et recomanem llegir aquest article sobre l’increment dels preus dels habitatges amb piscina.

Últimes entrades publicades

Vols saber-ne més? Subscriu-te a la nostra newsletter

Traducción »